Over ons

Sinds 1 april 2014 maken wij bestuurders blij met een fijne auto die voldoet aan alle eisen en wensen. Wij begrijpen dat u niet te veel wil betalen en wel een goede, veilige auto wil rijden. Hier houden wij rekening mee. Niet alleen in ons prijsvoorstel, maar ook door de omringende kosten aan onze kant zo laag mogelijk te houden. We huren een eenvoudig pand, besteden werkzaamheden uit en hebben geen receptie. Daarentegen hebben we wel een lekker kopje koffie voor u klaarstaan.

Play Video

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn in onze communicatie duidelijk en eerlijk over de auto en het bijpassende prijsvoorstel en hebben altijd het voornemen om het beste voor beide partijen uit een gesprek te halen. Door de kleinschaligheid bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en proberen wij u als klant compleet te ‘ontzorgen’ met al uw autozaken.

 

Zoekopdracht

Heeft u geen passende auto gevonden tussen ons aanbod? Geen probleem. Geef uw eisen en wensen door en wij gaan voor u op zoek

 

Importeren

Heeft u een droomauto gevonden in het buitenland? Wij helpen u graag om deze auto naar u te halen. Wij verzorgen daarin alles van A-Z. Bijvoorbeeld bij de transport of bij het aanvragen van een Nederlands kenteken.

Werkplaats

Bij ons kunt u ook terecht voor reparaties, onderhoud en APK-keuringen. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur die wordt gebruikt door onze ervaren en enthousiaste monteur. Ook voor het opslaan of wisselen van uw zomer- of winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Foto pand A. van Dongen Auto’s
Garage A. van Dongen Auto’s
Showroom A. van Dongen Auto’s
Ingang showroom en garage A. van Dongen Auto’s
Zijkant pand A. van Dongen Auto’s
BY3A9743

Geschiedenis

2014

Adresgegevens

A. van Dongen Auto’s
2e Industrieweg 8
4147 CT, Asperen

Openingstijden

We zijn op onderstaande tijden geopend. Wilt u langskomen? U bent van harte welkom. We adviseren u wel om een afspraak te maken.

Maandag 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
Woensdag 09:30 tot 18:00 uur
Donderdag 09:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:30 tot 16:00 uur
Zondag Gesloten

Blijf op de hoogte

Beoordeling op Google

© A. van Dongen Auto’s