Onze Diensten

Waar kunnen we u bij helpen?

Bij A. van Dongen Auto’s vindt u een ruim aanbod van jonge, gebruikte (veelal dealer onderhouden) auto’s van diverse merken in alle prijsklassen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor specifieke zoekopdrachten, banden opslag, APK, onderhoud, reparaties en onze importservice. Daarnaast leveren wij in overleg met u de auto netjes rijklaar af zodat u veilig de weg op kunt.

Showroom achteraanzicht A. van Dongen Auto's

Importservice

Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk met buitenlandse dealers opgebouwd waardoor wij rechtstreeks, veilig en georganiseerd auto’s kunnen importeren. Waarom zou u hiervoor kiezen?

Het importeren van een compleet uitgevoerde auto kan wellicht goedkoper zijn dan deze aan te schaffen in Nederland. Hier zitten vaak wel haken en ogen aan, waarbij wij van A van Dongen Auto’s u graag ondersteunen en ontlasten. Zo regelen wij de transport en de daarbij benodigde administratieve zaken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoekopdracht

Heeft u geen passende auto gevonden tussen ons aanbod? Geen probleem. Geef uw eisen en wensen door en wij gaan voor u op zoek.

Door onze jarenlange ervaring in de autowereld hebben wij een uitgebreid netwerk die we voor u kunnen raadplegen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een zoekopdracht te bespreken.

Reparaties & onderhoud

Moeten we een onderdeel vervangen of een storing oplossen? Geen probleem. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur die wordt gebruikt door onze ervaren en enthousiaste monteur. Wij nemen altijd direct contact op bij eventuele onvoorziene werkzaamheden. Hierin zullen wij u adviseren en pas na akkoord de reparatie of het onderhoud uitvoeren. Op deze manier kunt u 100% transparantie verwachten en weet u precies waar u aan toe bent.

APK

In samenwerking met een van onze partners verzorgen wij ook uw APK keuring. Wij lopen eerst de auto zelf na op de punten waar op gecheckt wordt tijdens de keuring en verhelpen eventuele mankementen na uw goedkeuring waar nodig. Veelal wordt de APK gedaan in combinatie met een jaarlijkse grote of kleine beurt aan uw auto.

Bandenopslag

Wilt u uw banden veilig, droog en verzekerd opslaan? Dat kan in ons bandenhotel.

Bandenwissel

Uw banden om laten wisselen terwijl u wacht? Geen probleem. In het door ons efficiënt ingerichte werkplaats kunnen wij uw auto gemakkelijk en snel voorzien van nieuwe banden.

Financiering nodig voor de aankoop van uw droomauto?

We werken graag samen met DTC Lease. Hieronder kun je eenvoudig een berekening maken of je in aanmerking komt voor een financiering.